Een ogenblik geduld a.u.b.

Rapportages

Kenniswijzer Atlas voor gemeenten 2020

November 2020 - De Atlas voor Gemeenten wordt jaarlijks gepubliceerd. Daarin worden de 50 grootste steden van Nederland op verschillende terreinen met elkaar vergeleken. Het thema van 2020 is ‘sport’. Deze Kenniswijzer beschrijft de positie van Den Haag ten opzichte van andere grote steden.

/ Algemeen / 354 kB

Kenniswijzer Prettig Wonen in Den Haag

September 2019 - Het onderzoek had als doel om een antwoord te krijgen op de vraag: welke aspecten bepalen het meest de leefbaarheid in de wijk? De meest opvallende uitkomst van het onderzoek is dat sociale cohesie veruit de sterkste relatie heeft met prettig wonen in Den Haag. Personen die een hoge sociale cohesie ervaren, geven een beduidend hoger rapportcijfer voor hoe prettig zij wonen in de wijk dan personen die een lage sociale cohesie ervaren. Het gevoel van veiligheid en de ervaren overlast van buurtbewoners hebben hierna de sterkste relatie met prettig wonen.

/ Algemeen / 419 kB

Kenniswijzer Atlas voor gemeenten 2019

Mei 2019 - De Atlas voor Gemeenten wordt jaarlijks gepubliceerd. Daarin worden de 50 grootste steden van Nederland op verschillende terreinen met elkaar vergeleken. Het thema van 2019 is ‘groei & krimp’. Deze Kenniswijzer beschrijft de positie van Den Haag ten opzichte van andere grote steden.

/ Algemeen / 358 kB

Kenniswijzer Atlas voor gemeenten 2018

Mei 2018 - De Atlas voor Gemeenten wordt jaarlijks gepubliceerd. Daarin worden de 50 grootste steden van Nederland op verschillende terreinen met elkaar vergeleken. Het thema van 2018 is ‘cultuur’. Deze Kenniswijzer beschrijft de positie van Den Haag ten opzichte van andere grote steden.

/ Algemeen / 361 kB

Kenniswijzer Atlas voor gemeenten 2017

Mei 2017

/ Algemeen / 418 kB